|Фирма „БИМЕТА” извършва различни услуги в областта на металообработването и машиностроенето – от проектирането до изработката. 

Дългогодишният опит и познаването на най-новите тенденции в машиностроенето ни помагат разработките ни да бъдат винаги съобразени с актуалното развитие в сектора.

Перфектното познаване на CAD продуктите за механично и електронно проектиране ни позволява да започнем от проектирането и благодарение на наличното ни оборудване – да завършим със самата изработка.

За нас клиентите не се делят на „големи” и „малки”! Затова ние извършваме, както проектиране и изработка на цели машини, така и ремонт на малки или дори дребни детайли. Често сме търсени за консултации, модернизация и поддръжка (механична и електрическа част) на различни машини и детайли. Извършваме металообработващи услуги, както и ремонт на скъпи и дефицитни части.

Със собственото си оборудване фирма „БИМЕТА” може да изпълни всички операции, свързани със студена обработка на метали. По този начин сме в състояние да удовлетворим максимално желанията на клиентите, без да е необходимо те да търсят друго място, където да се довърши обработката.

На снимката в дясно е показан пример за ремонт на дефицитен детайл, който извършихме. Детайлът е част от диференциал на камион “Scania” на който бяха калибрирани гнездата на лагерите на пиньона. Особеното при ремонт на такава специфична част е, че центроването на детайла и подготовката на инструмента отнемат повече време от самата механична обработка.

ремонт на детайл от камион